Följ oss på Facebook
In English  
 

Autografjägarna : Världens hemligaste band

Text: Andreas Palmaer, Bild: Ola Skogäng

Autografjägarna : Världens hemligaste band
ISBN: 9789150117233
Bandtyp: Inbunden
Antal sidor: 92
Utgivningsår: 2015
Språk: Svenska
Lagerstatus: Finns i lager
Högupplöst omslagsbild
Andra delen i den lättlästa serien Autografjägarna - spännande och roliga böcker för nybörjarläsare som är redo för mer innehåll.
Pris: 145 kr

Vi genomför uppdatering av butiken, klart måndag 28 maj.

Hårdrocksbandet Battle, som omges av stor mystik och alltid uppträder i skrämmande masker, är autografjägarna Malva och Marius idoler. Men ingen vet hur de egentligen ser ut eller vad de heter. Deras autografer är verkligen, verkligen åtråvärda. Men hur ska Malva och Marius lyckas komma så nära att de kan få bandets autografer? Det hela verkar hopplöst

Andreas Palmaer är författare, redaktör och journalist. Han har bland annat skrivit den hyllade trilogin Fans (Motståndarna, Förföljda och Uppgörelsen), tillsammans med Arne Norlin, och hösten 2014 kom den humoristiska bilderboken Hamstern är borta! ut, med bilder av Ingela P Arrhenius.

Ola Skogäng är mest känd som serieskapare, men hans illustrationer har även synts i filmerna Hälsoresan och Sunes värld. 2009 belönades han med Adamsonstatyetten och samma år nominerades han till Urhunden för bästa svenska originalserie albumet Theos ockulta äventyr.
Dela
Gör något! - Ladda ned boken gratis här
Alfabeta Bokförlag, Fiskargatan 8, Box 4284, 102 66 Stockholm, Tel: 08-714 36 30, Fax: 08-643 24 31, info@alfabeta.se
Information om cookies på alfabeta.se