Följ oss på Facebook
In English  
 

Dug eller dö

Charlotta Björnulfson

Dug eller dö
ISBN: 9789150116434
Bandtyp: Inbunden
Antal sidor: 0
Utgivningsår: 2014
Språk: Svenska
Lagerstatus: Finns i lager
Högupplöst omslagsbild
Det går ett rykte om att en död murare vankar av och an om nätterna i en öde stuga utanför stan. Malinda och de andra medlemmarna i det ockulta sällskapet Black Whisper är fast beslutna att undersöka saken. De behöver nämligen pengar till att ordna en privat seans med ett medium och är på jakt efter en gengångare som kan se in i framtiden och meddela veckans lottorad. Men det verkar vara fler än den döde muraren som håller till i stugan och besöken blir inte riktigt som sällskapet har tänkt sig.
Samtidigt brottas Malinda med hierarkierna på skolgården, där Sofie, klassens drottning, bestämmer vilka som är inne och ute. Sofie utgör också det största hotet mot att Malinda ska lyckas infria sitt nyårslöfte, det vill säga att med eller utan svartkonst våga berätta för Puke att hon är kär i honom.
Dug eller dö är en rolig, lättläst och spännande bok om svartkonst och vardagsliv. Och om att vara tolv år och försöka passa in.
Dug eller dö är den andra boken om Malinda och Black Whisper efter Svartkonst för opiercade som utkom hösten 2013. (9-12 år)
Pris: 153 kr

Vi genomför uppdatering av butiken, klart måndag 28 maj.

Dela
Gör något! - Ladda ned boken gratis här
Alfabeta Bokförlag, Fiskargatan 8, Box 4284, 102 66 Stockholm, Tel: 08-714 36 30, Fax: 08-643 24 31, info@alfabeta.se
Information om cookies på alfabeta.se