Följ oss på Facebook
In English  
 

Fågelskrämmornas bröllop

Text: Julia Donaldson, Bild: Axel Scheffler

Fågelskrämmornas bröllop
ISBN: 9789150116922
Översättare: Ulf Stark
Bandtyp: Inbunden
Antal sidor: 32
Utgivningsår: 2014
Språk: Svenska
Lagerstatus: Tillfälligt slut
Högupplöst omslagsbild
Populära Julia Donaldson och Axel Scheffler aktuella med en härlig bilderbok om kärlek!

Ulf Stark, som gjort den svenska översättningen och tolkningen, axlar Hellsings arv på ett utmärkt sätt och rimmen flyter smidigt. Liksom tidigare böcker av paret passar den bra för högläsning. Fågelskrämmornas bröllop är en njutbar bok med fascinerande bilder och medryckande text. /Piroska Bakran, BTJ

Fågelskrämmorna Ann Katrin Strå och Ben Henrik Hö har blivit förtjusta i varandra där de står på åkern och skrämmer fåglar hela dagarna. De har bestämt sig för att gifta sig. Men först är det en massa saker som måste fixas inför bröllopet. Ben Henrik Hö ger sig iväg på jakt efter de rätta blommorna. Då dyker en elegant fågelskrämma med stort självförtroende upp. Han intresserar sig för Ann Katrin Strå, men råkar sätta eld på åkern... Hur ska det nu gå med bröllopet?

Duon Julia Donaldson och Axel Scheffler har skrivit och illustrerat en lång rad böcker tillsammans. Deras roliga böcker är alltid skrivna på rim och mycket fantasifullt illustrerade. I hemlandet England toppar deras böcker ständigt bästsäljarlistorna och de trycks i jätteupplagor.

"Vilken förtjusande bok!" Norra Skåne
Dela
Gör något! - Ladda ned boken gratis här
Alfabeta Bokförlag, Fiskargatan 8, Box 4284, 102 66 Stockholm, Tel: 08-714 36 30, Fax: 08-643 24 31, info@alfabeta.se
Information om cookies på alfabeta.se