Följ oss på Facebook
In English  
 

Katja Timgren

Foto: Ola Kjelbye
Bilderna får publiceras i samband med redaktionell text om aktuell bok eller författarskapet, i övriga fall ska förlaget kontaktas för godkännande av publicering. Fotografens namn måste alltid anges.
Vid frågor kontakta pressansvarig.
Katja Timgren är född i Västerbotten men är numera bosatt i Göteborg. Hösten 2013 utkom hennes andra ungdomsroman "Tusen bitar saknas". Debutromanen "Det jag inte säger" (2004) belönades med Slangbellan för årets bästa barn- och ungdomsdebut. Hon har även givit ut vuxenromanen "Ingenting har hänt" (2009). Våren 2017 kommer Amanda och Ila - från och med nu, som är en bok för åldern 9-12 år. Katja Timgren är skrivpedagog och arbetar som lärare i kreativt skrivande.

Katja Timgren har startat gruppen Bara Hästböcker, tillsammans med författaren Malin Eriksson och litteraturvetaren Anna Nygren. Bara Hästböcker ska bryta tystnaden kring hästboken genom att lyfta fram genren i offentligheten och de riktar sig främst till vuxna som jobbar med barns läsning, och andra intresserade. På deras blogg finns bland annat ett manifest för hästboken: https://barahastbocker.wordpress.com/

Bara Hästböcker finns även på Facebook: https://www.facebook.com/barahastbocker/
Dela
Gör något! - Ladda ned boken gratis här
Alfabeta Bokförlag, Fiskargatan 8, Box 4284, 102 66 Stockholm, Tel: 08-714 36 30, Fax: 08-643 24 31, info@alfabeta.se
Information om cookies på alfabeta.se