Följ oss på Facebook
In English  
 

Nominerade till Augustpriset!

NYHET | Publicerad 2014-05-08


Anrop från inre rymden av Elin Nilsson och Dumma teckning av Johanna Thydell och Emma AdBåge är nominerade till Augustpriset! Prisutdelningen sker den 27 november i Konserthuset i Stockholm.


Ur motiveringen för Anrop från inre rymden: "Det är opretentiöst, stringent, och träffsäkert. Och igenkänningsfaktorn är hög. Berättelserna - små utsnitt av tid och rum - får oss att tänka och fantisera vidare. Det är novellkonst på högsta nivå."

Ur motiveringen för Dumma teckning: "Poetiskt och humoristiskt skildrar Emma AdBåge och Johanna Thydell syskonskap och skapande. Den vardagliga köksbordsrealismen laddas med svallande temperament och känslotoner. AdBåges luftigt spröda bilder skildrar med en märklig exakthet såväl miljö som sinnesstämningar."

Dela
Skriv ut text
Gör något! - Ladda ned boken gratis här
Alfabeta Bokförlag, Fiskargatan 8, Box 4284, 102 66 Stockholm, Tel: 08-714 36 30, Fax: 08-643 24 31, info@alfabeta.se
Information om cookies på alfabeta.se