Följ oss på Facebook
In English  
 

Andreas Palmaer vinnare av Barnens romanpris

NYHET | Publicerad 2017-02-01

Vi gratulerar Andreas Palmaer som är en av vinnarna av Barnens romanpris i Karlstad med "Vandraren utan ansikte". Vinnarna har röstats fram av sjätteklassare i Karlstad. Barnens romanpris är ett läsfrämjande projekt som anordnas av Karlstad Stadsbibliotek. Sju skolor med 17  klasser i årskurs 6 har deltagit i projektet och eleverna har fått arbeta med de nominerade böckerna även i andra ämnen än svenska vilket har resulterat i utställningar, filmer, dikter och bokomslag.

Läs mer om Vandraren utan ansikte

Dela
Skriv ut text
Gör något! - Ladda ned boken gratis här
Alfabeta Bokförlag, Fiskargatan 8, Box 4284, 102 66 Stockholm, Tel: 08-714 36 30, Fax: 08-643 24 31, info@alfabeta.se
Information om cookies på alfabeta.se