Följ oss på Facebook
In English  
 

18 mystiska gåtor

Text: Andreas Palmaer, Text: Bengt Fredrikson, Bild: Elin Jonsson

18 mystiska gåtor
ISBN: 9789150120196
Bandtyp: Kartonnage
Antal sidor: 95
Utgivningsår: 2018
Språk: Svenska
Lagerstatus: Finns i lager
Högupplöst omslagsbild
Här presenteras lättlästa och spännande mysterier som satt igång människors fantasi världen över. En del så sent som häromåret, andra lite längre tillbaka i tiden. Som läsare behöver du inte veta något om ämnet sedan tidigare. All information som behövs för att knäcka gåtan finns i texten eller bilderna. Man behöver alltså inte vara så påläst, men det hjälper att vara klurig!
Varför försvinner båtar spårlöst just i Bermudatriangeln? Finns Loch Ness-odjuret på riktigt? Och varför tror en del att den första månlandningen bara är fusk?
Andreas Palmaer är journalist, redaktör och författare till bland annat Fans och böckerna om Sant eller falskt. Han skriver om barnböcker i DN Kultur och tillsammans med Bengt Fredrikson har han tidigare skrivit Världens första sportstjärnor, 19 historiska gåtor och 21 sanna deckargåtor.
Bengt Fredrikson är journalist och författare som har skrivit lättlästa böcker om allt från schlager till Alfred Nobel. Han har bland annat vunnit Bokjuryns första pris inom kategorin faktaböcker för Titanic katastrofen.
Elin Jonsson är illustratör som bland annat jobbat för Fantomen, Agent X9 och Utopi Magasin.
Pris: 153 kr
Dela
Alfabeta Bokförlag, Kaptensgatan 6, 114 57 Stockholm, info@alfabeta.se
Information om cookies på alfabeta.se