Följ oss på Facebook
In English  
 

Barnens rekordbok

Andreas Palmaer

Barnens rekordbok
ISBN: 9789150122350
Bandtyp: Inbunden
Antal sidor: 90
Utgivningsår: 2023
Språk: Svenska
Lagerstatus: Finns i lager
Högupplöst omslagsbild

Nästan alla barn har en rekordperiod. Vem är först, vem är störst, vem är snabbast? Och så de vildare rekorden: Vem har ätit upp ett flygplan eller lyft mest med skägget? . I Barnens rekordbok är det bara unga människor som visar sig på styva linan. Här finns rekord som den yngsta författaren, det snabbaste barnet och den yngsta överlevaren på Titanic och världens yngsta superhjältar. 13-åringen som löser Rubiks kub med fötterna får också vara med. Och världens yngste bankrånare och pirat. Och så självklart han som har haft fler sniglar på ansiktet än någon annan människa.

Andreas Palmaer har skrivit ett trettiotal böcker för barn och unga, bland annat Sant eller falskt, och en serie lättlästa faktaböcker om zombies, varulvar och grekiska gudar. Tillsammans med Bengt Fredrikson 21 sanna deckargåtorAndra världskriget människorna mitt i striden och Saker som (nästan) ingen vet och Mera saker som (nästan) ingen vet. Andreas Palmaer pratar ofta om sina böcker på skolor och bibliotek. 

Fabian Göranson är en svensk serieskapare, illustratör, förläggare, författare och översättare. Hans serier har bland annat publicerats i tidningarna Galago och Ordfront magasin. 2021 utkom hans första egna barnböcker. 

 

 

Pris: 187 kr
Dela
Alfabeta Bokförlag, Fiskargatan 8, 116 20 Stockholm, Tel: 08-714 36 30, info@alfabeta.se
Information om cookies på alfabeta.se