Följ oss på Facebook
In English  
 

Bobbo och Pip: Utflykten och andra berättelser

Peter Jarvis

Bobbo och Pip: Utflykten och andra berättelser
ISBN: 9789150122701
Översättare: Caroline Bruce
Bandtyp: Inbunden
Antal sidor: 60
Utgivningsår: 2023
Språk: Svenska
Lagerstatus: Finns i lager
Högupplöst omslagsbild

Bobbo och Pip är ute på vindlande äventyr. Ibland blir de osams och ibland blir det missförstånd, men de gillar varandra väldigt mycket och är bästa vänner.

Boken innehåller fyra fina och roliga berättelser med varma och ömsinta bilder på varje sida. En perfekt bok för dem som just är i färd med att lämna bilderböckerna eller tar sina första stapplande lässteg. 2024 ger vi ut Bobo och Pip: Stjärnorna och andra berättelser. Det kommer att bli åtminstone sex böcker i serien.

I kapitlet Blomman träffar Bobbo på en talande blomma, och fattar inte att det är Pip som ramlat ner och försöker få hjälp. I Utflykten glömmer Bobbo att ta med det viktigaste på picknicken men vill inte låtsas om det. I Tavlan inser Pip att hon saknar konstnärlig talang, och Bobbo kommer på ett sätt att få henne glad igen. Och till sist skapar en ultragosig filt ett väldigt komiskt missförstånd.

Jarvis är en prisbelönt barnboksförfattare och illustratör från Storbritannien. Han har studerat grafisk design och arbetade tidigare med animationer och som formgivare av skivomslag.

Pris: 168 kr
Dela
Alfabeta Bokförlag, Kaptensgatan 6, 114 57 Stockholm, info@alfabeta.se
Information om cookies på alfabeta.se