Följ oss på Facebook
In English  
 

Bosse reser bort

Åsa Karsin

Bosse reser bort
ISBN: 9789150120691
Bandtyp: Inbunden
Antal sidor: 59
Utgivningsår: 2019
Språk: Svenska
Lagerstatus: Finns i lager
Högupplöst omslagsbild

Böckerna om Bosse passar alla som gillar hundar och vill ha lättlästa och roliga böcker. I Bosse reser bort är det sommarlov och Lea och Bosse får vara tillsammans hela dagarna. De är pirriga för de ska på semester till Danmark. Lea har aldrig varit utomlands, och inte Bosse heller.

Trots att de inte ska resa så långt är det mycket att tänka på innan de kommer iväg. Lea behöver inget pass, men det gör Bosse! Till Danmark åker de tåg och får sitta med olika djur i en speciell vagn. Det är spännande. Sen är de äntligen framme. Solen skiner och de får glass varje dag. Mums! Men nu måste Bosse också öva på att vara ensam kortare stunder. Det går sådär

Boken har lättläst text, pratbubblor i versaler och faktauppslag. Bosse flyttar in gick som ljudlagd barnsaga i Barnradion (SR) i januari 2016.

"svartvita bilder, fulla av värme och humor. (...) Det är roligt och lättläst." Jonna Fries, Smålandsposten

Åsa Karsin är barnboksförfattare och illustratör. På Alfabeta har hon både skrivit och illustrerat bilderböckerna om Lilla Lena (som även har getts ut i Kina, Danmark och Norge) och pekböckerna om Doddi (Var är mina skor? Var är min hink?). 2018 debuterade Åsa Karsin som ungdomsboksförfattare med Lite kul måste man ha. Hon har även illustrerat skolmaterial och skrivit för barnradion och UR.

Pris: 132 kr
Dela
Alfabeta Bokförlag, Kaptensgatan 6, 114 57 Stockholm, info@alfabeta.se
Information om cookies på alfabeta.se