Följ oss på Facebook
In English  
 

Den sista frestelsen Pocket

Val McDermid

Den sista frestelsen
ISBN: 9789150109863
Översättare: Johan Nilsson
Bandtyp: Pocket
Antal sidor: 432
Utgivningsår: 2008
Språk: Svenska
Lagerstatus: Finns i lager
Högupplöst omslagsbild
Den sista frestelsen är en olidligt spännande resa genom det nya Europa, där ondskan inte känner några gränser. En ny bok av Val McDermid om psykologen Tony Hill och kriminalinspektör Carol Jordan.
En effektiv och kallblodig mördare dödar psykologer. Offren finns i flera länder, vilket försvårar polisutredningen, men man är i alla fall överens om det behövs en gärningsmannaprofil. Tony Hill vill inte längre gräva i seriemördares tankar såren efter sammandrabbningen med Jacko Vance (Under ingrodda ärr) är fortfarande alltför färska. Men när en gammal kollega blir mördarens offer kan Tony inte längre hålla sig utanför.
Carol Jordan befinner sig samtidigt i Berlin på ett topphemligt uppdrag i en farlig miljö där människoliv inte väger mer än en knarksändning. Även hon behöver Tonys hjälp. Tillsammans tvingas de utforska nazisternas ohyggliga brott i det förgångna samtidigt som de riskerar sina liv för att lösa några av samtidens grymmaste brott. Och de kan inte lita på några andra än varandra.
Pris: 52 kr
Val McDermid är född i Skottland men bor idag i England. Hon är en av Storbritanniens främsta kriminalförfattare och hennes böcker säljs över hela världen.
Dela
Alfabeta Bokförlag, Fiskargatan 8, 116 20 Stockholm, Tel: 08-714 36 30, info@alfabeta.se
Information om cookies på alfabeta.se