Följ oss på Facebook
In English  
 

Gud och Adam och Eva

Text: Kim Fupz Aakeson, Bild: Eva Lindström

Gud och Adam och Eva
ISBN: 9789150117158
Översättare: Barbro Lagergren
Bandtyp: Inbunden
Antal sidor: 40
Utgivningsår: 2015
Språk: Svenska
Lagerstatus: Finns i lager
Högupplöst omslagsbild
Kim Fupz Aakeson och Eva Lindström ger oss skapelseberättelsen i bilderboksform. En uppfriskande och humoristisk bok med mycket värme.
Pris: 176 kr
"Det här är en varm, mångbottnad och oemotståndlig berättelse där Gud ter sig som en omtänksam, och rätt mänsklig, förälder till de bångstyriga och nyfikna människorna."
/BTJ

Gud har just skapat hela världen men känner sig ensam. Han bestämmer sig för att skapa en kompis, Adam. Tyvärr är han ganska jobbig så Gud bestämmer sig för att skapa en människa till, Eva. Men hon är lika frågvis och besvärlig som Adam. Gud blir så trött på dem att han måste sova en stund. Gör vad ni vill, bara ni inte rör det där äpplet, säger han. Men det är just det de inte kan låta bli

KIM FUPZ AAKESON är en mycket produktiv författare som är känd och älskad för sina bilderböcker, barn- och ungdomsböcker. Han har fått flera stora priser i Danmark och är bosatt i Köpenhamn.

EVA LINDSTRÖM är illustratör och författare. Bland hennes böcker hittar vi Limpan är sugen, Min vän Lage, I skogen, Jag tycker inte om vatten, Apan och jag, Olli och Mo och Vi är vänner. Eva Lindström har fått en rad priser och 2013 tilldelades hon Augustpriset för sina illustrationer i Ellen Karlssons kapitelbok Snöret, fågeln och jag, utgiven på annat förlag.
Dela
Alfabeta Bokförlag, Fiskargatan 8, 116 20 Stockholm, Tel: 08-714 36 30, info@alfabeta.se
Information om cookies på alfabeta.se