Följ oss på Facebook
In English  
 

Kjell och jag går vilse

Text: Mattias Danielsson, Bild: Sara Gimbergsson

Kjell och jag går vilse
ISBN: 9789150121155
Bandtyp: Inbunden
Antal sidor: 32
Utgivningsår: 2020
Språk: Svenska
Lagerstatus: Finns i lager
Högupplöst omslagsbild

Det är en varm sommardag och Kjell och »jag« har inget att göra, så vi bestämmer oss för att gå vilse. Det är förbjudet att vända till­baka och man får inte ha en aning om var man är. Det är då det kan hända oväntade och roliga saker.

På vår irrfärd räddar vi livet på en padda, blir bjudna på fika och blir rika. När solen är på väg ner känner vi igen oss. Katastrof. Vi har hittat hem igen.

Ett äventyr om två småkillar på långpromenad med klurig humor i både text och bild!

"Uttrycken, hållningen, allt så mitt i prick! Kjell och jag går vilse är en upptäcktsfärd i bild och text!" Helhetsbetyg: 5 av 5, BTJ, Christina Wedenmark.

Otroligt charmig liten berättelse om två killar som vill gå vilse för då händer ju så mycket Skönt att få läsa en barnbok utan rädslor, saknad och uppfostrarnit. Den här är enbart härlig och bilderna gifter sig med innehållet. Amelia Adamo, M Magasin

Går vi till vänster kommer vi hem igen, säger jag. Vi går till höger, säger Kjell." Barn tappar bort sig finns det många berättelser om. Barn som desperat försöker gå vilse men misslyckas på grund av för bra lokalsinne betydligt färre. Det här är nog den enda jag kan kan komma på faktiskt. Och den är väldigt bra. Erika Hallhagen, SvD, 2020

Pris: 156 kr
Dela
Alfabeta Bokförlag, Kaptensgatan 6, 114 57 Stockholm, info@alfabeta.se
Information om cookies på alfabeta.se