Följ oss på Facebook
In English  
 

Kusinerna Karlsson : Trassel och trumpeter

Text: Katarina Mazetti, Bild: Gunilla Hagström

Kusinerna Karlsson : Trassel och trumpeter
ISBN: 9789150120219
Formgivare: Frida Axiö
Bandtyp: Inbunden
Antal sidor: 137
Utgivningsår: 2018
Språk: Svenska
Lagerstatus: Finns i lager
Högupplöst omslagsbild

Mysrys för slukaråldern, med humor och massor av god mat!
Kusinerna Karlsson är tillbaka på Doppingön. Det är försommar och de ska vara några dagar på Doppingön tillsammans med Georges halvsyster Regine, som bor i Tyskland i vanliga fall. Moster Frida har annat för sig så barnen får rå sig själva. Men helt själva är de inte ...
På Regines resa till Sverige har någon lyckats lägga ner ett paket i hennes ryggsäck. Kusinerna vet inte vad paketet innehåller, kan det vara en bomb? Och den som placerade paketet verkar ha följt efter Regine hela vägen till Doppingön. Mitt i natten råkar kusinerna upptäcka en roddbåt med några okända personer i som smyger i land för att en stund senare lika försiktigt ro därifrån igen. Vad är det egentligen som är i görningen?

Trassel och trumpeter är den nionde boken om Kusinerna Karlsson.

Katarina Mazetti har en diger lista av böcker bakom sig. Allt från bilderboken Här kommer tjocka släkten (med bilder av Gunna Grähs), kapitelböcker, ungdomsböcker, krönikor i flera tidningar till romansuccén Grabben i graven bredvid, som även blev en mycket uppskattad långfilm. Hösten 2015 kom hennes senaste roman ut, Snö kan brinna.

Pris: 145 kr
Dela
Alfabeta Bokförlag, Kaptensgatan 6, 114 57 Stockholm, info@alfabeta.se
Information om cookies på alfabeta.se