Följ oss på Facebook
In English  
 

Osynliga Emmie

Terri Libenson

Osynliga Emmie
ISBN: 9789150119770
Översättare: Elin Nilsson
Bandtyp: Häftad
Antal sidor: 191
Utgivningsår: 2018
Språk: Svenska
Lagerstatus: Finns i lager
Högupplöst omslagsbild
Det här är berättelsen om två helt olika 13-åriga tjejer. Den tysta, blyga och konstnärliga Emmie och den populära, pratsamma och idrottsintresserade Katie. Och hur deras vägar plötsligt korsas. Allt på grund av en pinsam lapp.

Osynliga Emmie är serietecknaren Terri Libensons succéartade debut. 13-åriga Emmies värld är fylld av pinsamheter, känslor och humor och bokens överraskande och välkomponerade slut sätter hela berättelsen i ett nytt perspektiv.

En lättläst och medryckande bok, översatt av kritikerrosade Elin Nilsson, senast aktuell med augustnominerade boken Anrop från inre rymden.

Terri Libenson är en prisbelönt serietecknare från Cleveland, Ohio. Osynliga Emmie är hennes debutroman.

"Fnissade högt åt Osynliga Emmie av Terri Libenson. Den innehåller både allvar och (odråplig) humor om att vara en väldigt, väldigt tystlåten person, snudd på osynlig, och inte ha helt lätt för att prata m okända människor. (...) Jag gillade den mkt!" Johanna Lindbäck, Bladen brinner podcast (i ett inlägg på Instagram)

"Alla som någon gång känt sig osynliga kommer att känna igen sig i denna roliga och inkännande berättelse." Victoria Jamieson, författare till Roller Girl

"Mellanåldersläsning av högsta klass. En fantastisk debut med många skratt och tonvis med hjärta. Osynliga Emmie är oförglömlig."Lincoln Peirce, författare till Big Nate

Pris: 181 kr
Dela
Alfabeta Bokförlag, Kaptensgatan 6, 114 57 Stockholm, info@alfabeta.se
Information om cookies på alfabeta.se