Följ oss på Facebook
In English  
 

Sjutton år och skitsnygg Pocket

Emma Granholm

Sjutton år och skitsnygg
ISBN: 9789150116748
Bandtyp: Pocket
Antal sidor: 303
Utgivningsår: 2014
Språk: Svenska
Lagerstatus: Finns i lager
Högupplöst omslagsbild
"Fantastiskt tonsäker skildring... UNDERBAR." Yukiko Duke, SVT
Pris: 59 kr
Man är borta i två jävla veckor, och när man kommer tillbaka har allting förändrats. Varför? Jag har ingen aning. Nåt har hänt. Nåt måste ha hänt. För de beter sig annorlunda. Allihop. Diana, Suss och Hugo. Till och med Alexa min flickvän.

Felix är sjutton år och skitsnygg. Han är kaxig och självsäker, tjejerna älskar honom. Men Felix sommarlov blir inte som han tänkt - när han kommer hem efter en utlandsresa har de andra lärt känna den mystiske Zäta. Felix är inte längre i centrum av gänget. Hela tillvaron förvandlas till en tävling och Felix känner hur allting börjar glida honom ur händerna.

Men det är inte bara det som gör Felix illa till mods. Vem är Zäta? Varför avslöjar han aldrig något om sig själv? Och vad är han egentligen ute efter?

Sjutton år och skitsnygg är Emma Granholms fjärde bok efter succéerna med Simon & Sophie, Liv & Lovisa och Ett nytt liv på köpet.

"OMÅTTLIGT LÄSVÄRD" Lotta Olsson, DN

"Hon skriver otroligt bra, hon kommer väldigt djupt ner i Felix faktiskt ganska sargade psyke ... Hon är väldigt skicklig Emma Granholm ... Ett väldigt starkt betyg till den här boken." Magnus Utvik, SVT

"Det är sällan pojkars känslor belyses så naket som i denna välskrivna roman." Lena Kåreland, SvD
Dela
Alfabeta Bokförlag, Kaptensgatan 6, 114 57 Stockholm, info@alfabeta.se
Information om cookies på alfabeta.se