Följ oss på Facebook
In English  
 

Eva Dozzi

Foto: Fredrik Hjerling
Bilderna får publiceras i samband med redaktionell text om aktuell bok eller författarskapet, i övriga fall ska förlaget kontaktas för godkännande av publicering. Fotografens namn måste alltid anges.
Vid frågor kontakta pressansvarig.
Eva Dozzi har en mycket varierande karriär bakom sig. Efter journalistambitioner tog musik- och teaterintresset överhanden, hon spelade musikal och musikteater och jobbade ett antal år på heltid som musiker/sångerska/entertainer i ett otal sammanhang. Andra yrken längs vägen har varit köksbiträde, diskare, hemvårdare, sportartikelförsäljare, pommesfrites- och hamburgerstekare, servitris, beväpnad säkerhetsvakt på Polishuset, receptionist på Konserthuset, telefonist, tolk, illustratör, nattklubbssångerska, skådespelare, talboksinläsare, filmspeaker, radiopresentatör, tevehallåa, sändningsledare, chef på radion och nu marknadsförare och ”trailerutvecklare” samt programproducent på Sveriges Radio.

"Jävla John" är en tidstrogen berättelse om musik och kärlek, men också om idoldyrkan och kändisskap. Hennes senaste bok "Pick up" är en både rolig och tragisk historia om att dribbla bort sig i sökandet efter sin manlighet.

Pressröster om Jävla John:

" ...en väldigt rolig bok, en fantastisk fantasi över 60-talet!" Go kväll, SVT

" ... en välskriven debut med bra driv i berättarsteget och stor närvarokänsla." Dagens Arbete
Dela
Alfabeta Bokförlag, Fiskargatan 8, 116 20 Stockholm, Tel: 08-714 36 30, info@alfabeta.se
Information om cookies på alfabeta.se