Följ oss på Facebook
In English  
 

Katja Timgren

Foto: Ola Kjelbye
Bilderna får publiceras i samband med redaktionell text om aktuell bok eller författarskapet, i övriga fall ska förlaget kontaktas för godkännande av publicering. Fotografens namn måste alltid anges.
Vid frågor kontakta pressansvarig.
Katja Timgren är född i Västerbotten men är numera bosatt i Göteborg. 2017 utkom Amanda & Ila - från och med nu, för åldern 9-12 år. Hösten 2018 kommer uppföljaren Amanda & Ila - Vad som än händer. Katja Timgren är skrivpedagog och arbetar som lärare i kreativt skrivande.

Tidigare utgivning: Det jag inte säger (2004) som belönades med Slangbellan för årets bästa barn- och ungdomsdebut, romanen Ingenting har hänt (2009) och Tusen bitar saknas (ungdomsroman 2013).

Katja Timgren har startat gruppen Bara Hästböcker, tillsammans med författaren Malin Eriksson och litteraturvetaren Anna Nygren. Bara Hästböcker ska bryta tystnaden kring hästboken genom att lyfta fram genren i offentligheten och de riktar sig främst till vuxna som jobbar med barns läsning, och andra intresserade. På deras blogg finns bland annat ett manifest för hästboken: https://barahastbocker.wordpress.com/

Bara Hästböcker finns även på Facebook: https://www.facebook.com/barahastbocker/
Dela
Alfabeta Bokförlag, Fiskargatan 8, 116 20 Stockholm, Tel: 08-714 36 30, info@alfabeta.se
Information om cookies på alfabeta.se