Detta är en utskrift från Alfabeta bokförlag

Nyhet 2019-10-08

Vi söker en marknadsförare


Vi söker en driven och strukturerad person med humor. I arbetet som marknadsförare på Alfabeta Bokförlag deltar du i marknadsavdelningens utvecklande av säljplaner och marknadsaktiviteter på såväl kort som lång sikt.

I tjänsten ingår en rad arbetsuppgifter, såsom dessa:

Du är en duktig administratör. Du är idérik och utåtriktad och kan  formulera dig väl i tal och skrift. Du har tidigare erfarenhet av liknande roll. Erfarenhet från bokbranschen är en merit. Du är noggrann och har blick för detaljer. Du tycker om att ha flera projekt på gång samtidigt. Du är stresstålig och har lätt för att samarbete med andra. Du tycker att det är roligt att sälja bra böcker. Du har goda kunskaper i Excel, Word och Powerpoint. Och gärna baskunskaper i InDesign.

Alfabeta Bokförlag sitter i trevliga lokaler på Fiskargatan vid Mosebacke i Stockholm.Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Dag Hernried, förläggare och vd: dag.hernried@alfabeta.se , tel 070-492 28 42. Din ansökan vill vi ha senast den 25 oktober till dag.hernried@alfabeta.se . Men vänta inte med din ansökan. Vi träffar  sökande vartefter ansökningarna kommer in.