Följ oss på Facebook
In English  
 

Vi söker en marknadsförare

NYHET | Publicerad 2014-05-08


Vi söker en driven och strukturerad person med humor. I arbetet som marknadsförare på Alfabeta Bokförlag deltar du i marknadsavdelningens utvecklande av säljplaner och marknadsaktiviteter på såväl kort som lång sikt.

Du är en duktig administratör. Du är idérik och utåtriktad och kan formulera dig väl i tal och skrift. Du har tidigare erfarenhet av liknande roll. Erfarenhet från bokbranschen är en merit. Du är noggrann och har blick för detaljer. Du tycker om att ha flera projekt på gång samtidigt. Du är stresstålig och har lätt för att samarbete med andra. Du tycker att det är roligt att sälja bra böcker. Du har goda kunskaper i Excel, Word och Powerpoint. Och gärna baskunskaper i InDesign.

Läs mer om tjänsten här

Dela
Skriv ut text
Gör något! - Ladda ned boken gratis här
Alfabeta Bokförlag, Fiskargatan 8, 116 20 Stockholm, Tel: 08-714 36 30, info@alfabeta.se
Information om cookies på alfabeta.se