Följ oss på Facebook
In English  
 

Vi söker en marknads- och försäljningsansvarig för barnböcker

NYHET | Publicerad 2014-05-08

Arbetet innebär bland annat att planera och genomföra marknadsföring, kampanjplanering, hålla i kontakterna med våra bokhandelsrepresentanter och försäljningen genom andra kanaler, själv hålla i kontakterna med större kunder och utveckla försäljningen på nya områden. Du är med och driver vår digitala utveckling. Vana vid marknadsföring via sociala  medier är en merit.

Du bör vara en säljinriktad marknadsförare som i samråd med förläggare, redaktörer och resten av marknadsavdelningen ser det som en utmaning att ytterligare öka försäljningen av våra barn- och ungdomsböcker.

Du är kreativ, stresstålig, har humor och tycker om att ha många projekt på gång samtidigt. Du är även utåtriktad och tycker om att framträda i såväl större som mindre sammanhang. Självklart tycker du om att sälja kvalitetsböcker. 

Frågor om tjänsten? Hör av dig till Dag Hernried, vd och förläggare, per mejl dag@alfabeta.se Skicka in din ansökan snarast till dag@alfabeta.se, skriv ”ansökan marknad” i ämnesraden.

Vi behandlar ansökningar fortlöpande, så vänta inte. Sista ansökningsdag är 15 juni.

Dela
Skriv ut text
Gör något! - Ladda ned boken gratis här
Alfabeta Bokförlag, Fiskargatan 8, 116 20 Stockholm, Tel: 08-714 36 30, info@alfabeta.se
Information om cookies på alfabeta.se