Följ oss på Facebook
In English  
 

Vinnare av bästa naturskildring

NYHET | Publicerad 2020-10-21


Nu finns succéboken En ung naturälskares dagbok av stjärnskottet Dara McAnulty på svenska. Daras debutbok har vunnit mängder med priser i Storbritannien och han har uppmärksammats för sin stora passion och sitt engagemang för djur och natur. »En extraordinär röst: modig, poetisk, etisk, lyrisk och stark nog för att bli beundrad och lyssnad på från så ung ålder«, skriver Robert Macfarlane, författare till Underland.

»Passionen för naturen glöder på varje sida, det är tunnhudat och nyanserat; McAnulty registrerar allt likt en seismograf. Ett så här inkännande språk för naturen var det länge sedan jag mötte: En ung naturälskares dagbok är en bok att dröja vid och återvända till. Nära och personligt skriver McAnulty om sin autism och om hur han hanterar vardagen.« 5 av 5 BTJ

Läs mer

Skriv ut text
Alfabeta Bokförlag, Fiskargatan 8, 116 20 Stockholm, Tel: 08-714 36 30, info@alfabeta.se
Information om cookies på alfabeta.se