Följ oss på Facebook
In English  
 

Ellen Greider är tillbaka!

NYHET | Publicerad 2021-09-07

Ellen Greider är mästare på att behandla ämnen som många barn känner igen, men som det inte skrivits så mycket om. Förra året kom Jordens största kalashatare. I Valle och Tonåringarna upptäcker Valle att tonåringar finns. De är intressanta och läskiga på samma gång. 

»Med värme, empati och humor skriver Greider om vänskap, pubertet, mod och separation. Rikligt med fräcka illustrationer i läckra färger och kortare textmassa gör boken lättillgänglig. Valle och Tonåringarna är en riktig fullträff!« Bibliotekstjänst

»Det här är en empatisk och jätterolig skildring av något många kan känna igen sig i: Fascinationen över de skitstora ­högstadieeleverna i matsalen. Hur funkar de? Och hur rädd behöver man ­egentligen vara?« Vi läser

Läs mer

Dela
Skriv ut text
Alfabeta Bokförlag, Fiskargatan 8, 116 20 Stockholm, Tel: 08-714 36 30, info@alfabeta.se
Information om cookies på alfabeta.se