Följ oss på Facebook
In English  
 

Gå på rymmen på Junibacken!

NYHET | Publicerad 2022-06-07


Med inspiration från Eva Lindströms bok Jag rymmer! öppnar Junibacken ett perfekt gömställe för alla barn och vuxna som vill rymma en liten stund. Här kan ni vila och reflektera över tillvaron som rymling, något annat hinns knappast med när en är på rymmen. Jo det förstås, att skriva ett vykort till den man vill ska leta efter en kan vara bra att göra.

I Jag rymmer! tröttnar ett får på livet i hagen och vill upptäcka världen utanför. Hon smiter men oroas av att ingen letar efter henne. Hon flyttar in hos mården och skickar ett vykort till de andra fåren i hagen. “Jag har rymt. Ni borde leta efter mej. Tack på förhand. Med vänlig hälsning från mig. Mården hälsar också. Jag bor hos honom.”

Öppet alla dagar  till och med 28 augusti 2022

mer info

Skriv ut text
Alfabeta Bokförlag, Fiskargatan 8, 116 20 Stockholm, Tel: 08-714 36 30, info@alfabeta.se
Information om cookies på alfabeta.se