Följ oss på Facebook
In English  
 

Författarsamtal med Eva Lindström och filmvisning under Stockholms kulturfestival 17-21 augusti

NYHET | Publicerad 2022-08-17


 Bild: Stockholms kulturfestival

Under Stockholms Kulturfestival kommer Barnens bokbuss att stå parkerad i Kungsträdgården. Klockan 14 och 18 varje dag visas Eva Lindströms film "Djurvännerna", som är en animerad trilogi för de yngsta på teman som frigörelse och vänskap.

"En Fågeldag" som handlar om två fågelungars äventyrliga utflykt från hemmet, i "Jag rymmer!" bestämmer det lilla fåret sig för att lämna det enformiga livet i sin flock och i "Min vän Lage" möter vi ugglan Lage som lämnar sitt bo i skogen för att i stället bli storstadsuggla. I bokbussen kommer du även kunna bläddra bland Evas såväl som tidigare pristagares böcker.

Söndagen den 21 augusti arrangeras världens längsta bokbord – Bokbordet Stockholm. Under dagen hålls även ett antal författarsamtal på Norra Latin. Klockan 14 samtalar Eva Lindström med sin redaktör Anna Bogaeus om sitt författarskap. Samtalet är gratis att besöka, passa på att köpa en bok och få den signerad av Eva Lindström.

Läs mer om programmet på Stockholms Kulturfestivals hemsida.

Skriv ut text
Alfabeta Bokförlag, Fiskargatan 8, 116 20 Stockholm, Tel: 08-714 36 30, info@alfabeta.se
Information om cookies på alfabeta.se