Följ oss på Facebook
In English  
 

Jobba med oss!

Alfabeta och Lilla Piratförlaget söker vikarierande marknadskoordinator

NYHET | Publicerad 2023-11-08

Vill du arbeta med barn- och ungdomsböcker på ett oberoende, kreativt förlag? Vi söker en kollega som vill arbeta med böcker som berör och stannar kvar hos läsaren, långt efter sista sidan.

Vi tror att du idag arbetar i förlagsbranschen och att du har erfarenhet av marknadsföring och event. Vi vill också att du har dokumenterad erfarenhet av projektledning och att du kan arbeta självständigt. Som person är du utåtriktad, flexibel och har lätt för att kommunicera, såväl internt som externt. Du har god språkkänsla och kan använda den till trycksaker, presentationer, och i sociala medier.

Vikariatet löper från och med 1 februari 2024, och vi sitter mitt i Stockholm i nyrenoverade lokaler, tillsammans med vårt systerförlag Piratförlaget.

Vi intervjuar löpande och tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 30/11 2023. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Frågor om tjänsten besvaras av förlagschef Erik Titusson, erik@lillapiratforlaget.se.

Lilla Piratförlaget är ett barn-och ungdomsboksförlag som grundades 2011. 2015 gick vi samman med Gilla Böcker, under vilket namn vi ger ut böcker för tonåringar och unga vuxna. 2022 bildade vi ett gemensamt bolag med Alfabeta bokförlag, som sedan dess ingår i familjen.

Skriv ut text
Alfabeta Bokförlag, Kaptensgatan 6, 114 57 Stockholm, info@alfabeta.se
Information om cookies på alfabeta.se